INFO – Wat tof dat je een kijkje komt nemen op mijn website!

Met enorm veel plezier ben ik sinds 2008 fulltime fotograaf. Ontspannen sfeer, gezelligheid en eerlijke emoties staan centraal bij mij tijdens de shoot. Omdat ik dit zo belangrijk vind, heb ik het afgelopen jaar de opleiding Moment Design gevolgd. Deze opleiding heeft mij geleerd hoe nog meer eerlijke emoties in beeld te brengen. De fotoshoot wordt hierdoor een belevenis met pure, eerlijke en spontane foto’s tot gevolg.

vanaf 425,- euro 
(neem contact op voor de prijslijst )

vanaf 150 euro
(neem contact op voor de prijslijst )

vanaf 150 euro
(neem contact op voor de prijslijst )

  • Er zijn zoveel fotografen, welke fotograaf moet ik nu kiezen?  Ten eerste is het belangrijk dat de fotos je aanspreken. Soms kun je niet uitleggen waarom, maar word je blij van foto’s. Dit gevoel is erg belangrijk. Verder is het goed om je iets te verdiepen in de fotograaf, waardoor je een beeld kunt krijgen of jullie een match zijn. Zo hou ik bijvoorbeeld erg van lichte en zwart/wit foto’s. Doordat ik alleen met daglicht en zonder poseren werk levert dat een specifieke sfeer tijdens de shoot en een natuurlijke sfeer in de foto’s.
  • Ik wil een shoot boeken, maar kan ik nu beter kiezen voor studiofoto’s of toch buiten? In de studio maak ik foto’s van 2 kinderen maximaal. Dit omdat mijn ruimte zeer beperkt is. Heb je 1 of 2 kindjes en twijfel je? Kijk  dan vooral naar wat je mooier vindt! Voordeel is natuurlijk dat je niet van het weer afhankelijk bent.                   
  • Wat doe ik aan tijdens een fotoshoot? Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt, dus ook in je kleding. Zachte tinten zijn altijd mooi. Pas op dat het niet te gestyled is. Liever grijs of zachtroze dan spierwit.Voor de mama’s: maak de haren van de meisjes niet te netjes, liever wat losser.
  • Waar kan ik opletten bij het kiezen van een fotograaf voor mijn bruiloft?  Behalve bovenstaande redenen is het bij het kiezen van een trouwfotograaf extra belangrijk dat je een klik voelt. Er zijn veel trouwfotografen, verdiep je goed in de foto’s die ze maken. Iedere fotograaf heeft zijn eigen stijl: veel of weinig poseren; donker of licht; kleurrijk of zwart/wit. De stijl van de fotograaf moet bij jullie passen, oftewel jullie moeten een ‘klik’ hebben.Om te bepalen of wij een klik met elkaar kunnen hebben, geef ik hier alvast een beeld van mijn liefde voor bruiloften: Een relaxte persoonlijke bruiloft, daar hou ik van. Een bruiloft op een mooie lichte locatie of zelfs in de buitenlucht, daar gaat mijn fotohart sneller van kloppen. 😉 Kinderen vind ik heerlijk bij een bruiloft, ze zijn vaak de spontane factor, waardoor er minder geposeerd wordt. Mijn streven is om jullie en jullie gasten vast te leggen zoals jullie zijn en pure emoties te laten zien.  Sluit mijn verhaal aan bij die van jullie? Het lijkt me leuk om hier samen over te babbelen.
  • Hoe lang duurt het voordat de foto’s klaar zijn? – bij een shoot gemiddeld 2 weken.- bij een bruiloft 6 tot 8 weken.